Cuvânt – O călătorie cu sens


Loading Map....

Cand are loc aceasta activitate?
17/05/2019
2:00 pm - 5:00 pm


https://www.facebook.com/events/491614318042650/?active_tab=discussion

„CUVÂNT – O călătorie cu sens”

Descrierea activității:

Florentina Tonița este voluntarul care va coordona această activitate. Muzeograf și jurnalist, Florentina are mai multe cărţi publicate: „Lacrimi de nisip”, Editura Parnas, Iaşi, 2003 – Premiul Uniunii Scriitorilor din România (Bacău), pentru Cea mai bună carte de poezie (debut) a anului 2003, „La drum cu îngerii”, Editura Clubul Saeculum, Beclean, 2007, „Forma păsării”, versuri, Editura Axa 2012, „Și cine este aproapele meu”, roman, Editura Junimea, Iași, 2013, a desfășurat o întreagă activitate jurnalistică la Evenimentul de Botoşani, Revista Agero-Stuttgart, Revista Noi, nu!, Stiri Botosani, Ziare.com și a avut mai multe colaborări la reviste: Hyperion, Poezia, Cronica, Miscarea Literara, Convorbiri Literare etc.

În cadrul întâlnirii cu cei prezenți, Florentina își propune să treacă prin mai multe stări cuvintele, pornind de la comunicarea în familie, la informație, proză, poem.

Evenimentul promovează educația de calitate prin nonformal. Activitatea are ca scop dezvoltarea personală a participantului și urmărește dezvoltarea următoarelor competențe: interpersonale, capacitatea de lucru în echipă, încrederea în sine, responsabilitatea, capacitatea de a rezolva probleme practice etc, subliniind educația prin acțiune și, nu în ultimul rând, activitatea de voluntariat.

Evenimentul este deschis publicului în măsura în care participarea este ACTIVĂ, în limita locurilor disponibile.

Care este numărul de voluntari implicaţi în realizarea evenimentului şi ce atribuţii vor avea? 

3 – voluntarul care coordonează, cel care organizează, cel care se ocupă de materialele de promovare ( + foto, video).