Lansam tricourile SNV 2017


Dragi practicanti si promotori ai voluntariatului, a sosit din nou perioada aceea a anului care anunta efervescenta primaverii, cand zilele sunt mai senine si soarele mai vesel. Perioada in care incepem sa le spunem celor din jur: „Poti. Vrei. Dar faci?” – adica Saptamana Nationala a Voluntariatului!

SNV a ajuns la editia a XVI-a si va avea loc in perioada 15-21 mai 2017, cu mesajul „Poti. Vrei. Dar faci?”

Daca sunteti interesati sa achizitionati tricouri pentru voluntarii si coordonatorii implicati in SNV, ca in fiecare an, Pro Vobis aduna comenzi din toata tara pentru a obtine astfel un pret mult mai avantajos de la furnizori, datorita numarului mare de tricouri. Tricourile pe care vi le propunem pentru aceasta primavara sunt galbene – ca o zi insorita de voluntariat!

Tricourile SNV sunt unul din simbolurile evenimentului. In fiecare an, SNV are o alta culoare prin intermediul tricourilor purtate de echipele de voluntari si coordonatorii din organizatiile din spatele lor. In explozia de activitati de voluntariat diverse care ia nastere in SNV, aceasta pata de culoare ne uneste dincolo de distanta, varsta, marime sau personalitate si creeaza un eveniment unitar. Voluntarii sunt sufletul SNV, iar tricourile semnalizeaza intregii comunitati cauza comuna in care credem cu totii – voluntariatul. 

Specificatii tehnice

-> Compozitia tricourilor este de 35% bumbac si 65% poliester, aceasta combinatie conferindu-le o textura fina la atingere, dar si rezistenta in timp.

-> Tricourile sunt personalizate fata-verso, cu imprimeu gri, conform imaginii alaturate (click pe imagine pentru a mari). Marimea suprafetei imprimate atat pe fata, cat si pe spate, este aproximativ de dimensiunea unei coli A5.

-> Marimile disponibile pentru tricouri sunt S (mici), M (medii), L (mari) si XL (extra). La marimea M, tricoul are o lungime de cca 70 cm si respectiv o latime de cca 51 cm in zona pieptului.

Comenzi & regulament

-> Comenzile de tricouri SNV 2017 se realizeaza online, prin intermediul acestui formular. Nu acceptam comenzile realizate telefonic sau prin e-mail.

-> Pretul unui tricou este de 15 RON (pentru costurile de transport va rugam sa vedeti informatiile de mai jos).

-> Comanda minima este de 5 tricouri.

-> Plata va fi facuta exclusiv prin ordin de plata (OP) in contul specificat pe factura emisa de Pro Vobis in urma comenzii.. Factura o veti primi electronic la adresa de email specificata in formularul de comanda si in original, in colet. Termenul de eliberare a facturii de catre Pro Vobis este de maxim 1-2 zile de la efectuarea comenzii.

-> Termenul limita pentru comenzile si platile de tricouri este de 1 mai 2017. Atentie, comanda este considerata plasata doar din momentul receptionarii banilor sau a dovezii platii! Va rugam sa ne trimiteti dovada platii (pe e-mail) de indata ce o efectuati. Datorita procesului de productie (tricourile sunt comandate en gros de la furnizori externi si personalizate, ceea ce necesita cateva saptamani), nu se vor putea lua in considerare comenzi sau modificari de comenzi ulterioare acestei date.

-> Costurile de transport al coletelor cu tricouri vor fi suportate de cumparator. Coletele vor fi expediate cu plata transportului la destinatar. Expedierea coletelor se va realiza exclusiv prin firma Fan Courier, costul transportului fiind cuprins intre 15 si 18 RON pentru coletele cu 5 pana la 20 de tricouri. Doar pentru locatiile aflate in afara ariei normale de acoperire a curierului (va rugam sa consultati lista destinatiilor pe www.fancourier.ro), oferim alternativa expedierii prin Posta Romana.

-> Modificarea comenzilor efectuate prin formular se poate efectua trimitand un email la diana [a rond] provobis.ro. Nu este posibila schimbarea comenzii dupa efectuarea platii sau ulterior datei limita.

-> Modelul imprimat nu poate fi personalizat la cerere.

-> Tricourile vor fi expediate in saptamana 1-4 mai 2015, la adresa de livrare specificata in formularul de comanda. In functie de locatie si de programul de sarbatori, coletele vor ajunge la dvs. fie in aceeasi saptamana cu expedierea, fie in saptamana urmatoare (cea anterioara SNV). Va rugam sa tratati cu maxima atentie completarea adresei de expediere si a datelor de contact in formularul de comanda. In cazul completatii eronate sau a detaliilor incomplete, cumparatorul va suporta atat cheltuielile de retur si de retrimitere a expeditiei, acest lucru generand de asemenea intarzieri in primirea comenzii, intarzieri pentru care nu ne asumam raspunderea.

Cand se deschid inscrierile pentru calendarul SNV?

Inscrierile au inceput deja. Puteti vedea mai multe detalii aici.