Tricoul SNV 2021


Bine te-am găsit! La a 20-a ediție a Săptămânii Naționale a Voluntariatului mesajul este clar: „VOLUNTAR scrie pe mine”. Am crescut împreună și acum e momentul să facem lucrurile oficiale! 

În perioada 10-16 mai 2021, continuăm să promovăm voluntariatul în toate formele lui. Știm cu toții câtă varietate cuprinde acest cuvânt! O mulțime de voluntari de diferite vârste, cu diferite interese și abilități, tipuri extrem de diverse de activități, organizate de grupuri de inițiativă, organizații sau instituții. Ce ne aduce împreună, la fel ca la edițiile anterioare, este tricoul SNV.

Tricourile pe care vi le propunem pentru aceasta ediție SNV sunt negre și sunt completate de un design vesel și un mesaj mov, înveselitor, care confirmă ceea ce poate ceilalți știu deja despre noi. Sperăm să vă placă la fel de mult ca nouă și să îi mobilizeze la acțiune pe toți cei care vor ajunge să le poarte, dar și să îi inspire pe cei cu care voluntarii se întâlnesc!

Prețul unui tricou este de 20 lei

*comanda minimă este de 4 tricouri

 

Formular de comandă

 

Specificații tehnice

-> Tricourile sunt din bumbac 100%, personalizate față-verso, ca în imagine. Personalizarea are mărimea unei pagini A5.

-> Mărimile disponibile pentru tricouri sunt S (mici), M (medii), L (mari) și XL (extra), XXL (dublu extra). La mărimea M, tricoul are o lungime de cca 70 cm și o lățime de cca 51 cm în zona pieptului.

-> Prețul unui tricou este de 20 RON (pentru costurile de transport vă rugăm să vedeți informațiile de mai jos).

 

Comenzi & regulament

-> Comenzile de tricouri SNV 2020 se realizează online folosind acest formular de comandă. Nu acceptăm comenzi telefonic sau prin e-mail.

-> Comanda minimă este de 4 tricouri.

-> Plata va fi făcută exclusiv prin ordin de plată (OP) în contul specificat pe factura emisă de Pro Vobis în urma comenzii. Factura o veți primi electronic la adresa de email specificată în formularul de comandă și în original, în colet. Termenul de eliberare a facturii de către Pro Vobis este de maxim 2-3 zile de la efectuarea comenzii.


-> Atenție, comanda este confirmată doar din momentul recepționării plății sau a dovezii plății! Vă rugăm să ne trimiteți dovada plății (pe e-mail) de îndată ce o efectuați. Vom onora comenzile în ordinea înscrierii lor în formular. Datorită procesului de producție (tricourile sunt comandate en gros de la furnizori externi și personalizate, ceea ce necesită câteva săptămâni), nu se vor putea lua în considerare comenzi sau modificări de comenzi ulterioare acestei date.

-> Costurile de transport pentru coletele cu tricouri vor fi suportate de cumpărător. Coletele vor fi expediate cu plata transportului la destinatar. Expedierea coletelor se va realiza exclusiv prin firma Fan Courier, costul transportului fiind cuprins între 20 si 25 RON pentru coletele cu 4 până la 20 de tricouri. Doar pentru locațiile aflate în afara ariei normale de acoperire a curierului (vă rugăm să consultați lista destinațiilor pe www.fancourier.ro), oferim alternativa expedierii prin Poșta Română.

-> Modificarea comenzilor efectuate prin formular se poate face trimițând un email la programe[a rond]provobis.ro, în limita stocului disponibil.

-> Modelul imprimat nu poate fi personalizat la cerere.

-> Tricourile pentru SNV vor fi expediate în perioada 25 aprilie – 6 mai, la adresa de livrare specificată în formularul de comandă. Vă rugăm să tratați cu maximă atenție completarea adresei de expediere și a datelor de contact în formularul de comandă. În cazul completării eronate sau a detaliilor incomplete, cumpărătorul va suporta atât cheltuielile de retur cât și cele de retrimitere a expediției, acest lucru generând de asemenea întârzieri în primirea comenzii, întârzieri pentru care nu ne asumăm răspunderea.

 

Înscrierile în SNV au început!

Mai multe detalii despre înscrierea în SNV găsiți aici. Tricourile sunt simbolul angajamentului de implicare și imaginea unitară a fiecărei ediții a SNV – un motiv de mândrie pentru fiecare voluntar care ajunge să le poarte. Așteptăm cu nerăbdare ideile voastre de activități pentru SNV 2021 și apoi pozele de la acțiunile voastre, cu voluntari activi purtând tricouri SNV – o imagine cu care ne-am obișnuit an de an și care demonstrează tuturor forța voluntariatului și varietatea celor care acceptă provocarea implicării!