Tricoul SNV


 

În perioada 13-19 mai 2024, continuăm să promovăm voluntariatul în toate formele lui. Știm cu toții câtă varietate cuprinde acest cuvânt! O mulțime de voluntari de diferite vârste, de toate genurile, cu diferite interese și abilități, tipuri extrem de diverse de activități, organizate de grupuri de inițiativă, organizații sau instituții. Ce ne aduce împreună, la fel ca la edițiile anterioare, este tricoul SNV.

Tricourile pe care vi le propunem pentru aceasta ediție SNV au un mesaj care poate avea mai multe interpretări. De data asta, vă invităm să le explorați voi, pentru că știm că momentele în care ne oprim câte o clipă să ne punem niște întrebări sunt momente extrem de importante, care ne ajută să ne dezvoltăm, să învățăm, să creștem.  Tricoul vine bineînțeles în ton cu tema SNV din acest an, egalitatea de gen,  pe care dacă ne luăm spațiul să o analizăm puțin, cu siguranță vom găsi și prin ea o mulțime de interpretări, întrebări și lucruri de învățat.

Sperăm să vă placă la fel de mult ca nouă și să lanseze cele mai importante discuții și întrebări!

 

Prețul unui tricou este de 25 lei

*comanda minimă este de 4 tricouri

– – – – > Formular de comandă < – – – –

Specificații tehnice

-> Tricourile sunt Gildan, culoarea Berry, personalizate cu mesajul SNV, ca în imagine. 

-> Mărimile disponibile pentru tricouri sunt S (mici), M (medii), L (mari) și XL (extra), XXL (dublu extra). La mărimea M, tricoul are o lungime de cca 74 cm și o lățime de cca 51 cm în zona pieptului.

-> Prețul unui tricou este de 25 RON (pentru costurile de transport vă rugăm să vedeți informațiile de mai jos).

 

Comenzi & regulament

-> Pentru a comanda tricouri, vă rugăm să folosiți acest formular de comandă. Nu acceptăm comenzi telefonic sau prin e-mail.

-> Comanda minimă este de 4 tricouri.

-> Plata va fi făcută exclusiv prin ordin de plată (OP) în contul specificat pe factura emisă de Pro Vobis în urma comenzii. Factura o veți primi electronic la adresa de email specificată în formularul de comandă și în original, în colet. Termenul de eliberare a facturii de către Pro Vobis este de maxim 1-2 zile de la efectuarea comenzii.

-> Tricourile se pot comanda în limita stocului disponibil și după SNV.

-> Atenție, comanda este confirmată doar din momentul recepționării plății sau a dovezii plății! Vă rugăm să ne trimiteți dovada plății (pe e-mail) de îndată ce o efectuați. Vom onora comenzile în ordinea înscrierii lor în formular, la cele două date de livrare, de mai jos.

-> Costurile de transport pentru coletele cu tricouri vor fi suportate de cumpărător. Coletele vor fi expediate cu plata transportului la destinatar. Expedierea coletelor se va realiza exclusiv prin firma Fan Courier, costul transportului fiind cuprins între 27 si 35 RON pentru coletele cu 4 până la 40 de tricouri. Doar pentru locațiile aflate în afara ariei normale de acoperire a curierului (vă rugăm să consultați lista destinațiilor pe www.fancourier.ro), oferim alternativa expedierii prin Poșta Română.

-> Modificarea comenzilor efectuate prin formular se poate face trimițând un email la programe[a rond]provobis.ro, în limita stocului disponibil.

-> Modelul imprimat nu poate fi personalizat la cerere.

-> Tricourile comandate  vor fi expediate pe 7 sau 9 mai, în funcție de data la care confirmați plata, la adresa de livrare specificată în formularul de comandă.

-> Vă rugăm să tratați cu maximă atenție completarea adresei de expediere și a datelor de contact în formularul de comandă. În cazul completării eronate sau a detaliilor incomplete, cumpărătorul va suporta atât cheltuielile de retur cât și cele de retrimitere a expediției, acest lucru generând de asemenea întârzieri în primirea comenzii, întârzieri pentru care nu ne asumăm răspunderea.

 

Înscrierile în SNV au început!

Mai multe detalii despre înscrierea în SNV găsiți aici. Tricourile sunt simbolul angajamentului de implicare și imaginea unitară a fiecărei ediții a SNV – un motiv de mândrie pentru fiecare voluntar care ajunge să le poarte. Așteptăm cu nerăbdare ideile voastre de activități pentru SNV 2024 și apoi pozele de la acțiunile voastre, cu voluntari activi purtând tricouri SNV – o imagine cu care ne-am obișnuit an de an și care demonstrează tuturor forța voluntariatului și varietatea celor care acceptă provocarea implicării! 

 

Tricourile edițiilor anterioare