Tricoul SNV


 

În perioada 15-21 mai 2023, continuăm să promovăm voluntariatul în toate formele lui. Știm cu toții câtă varietate cuprinde acest cuvânt! O mulțime de voluntari de diferite vârste, cu diferite interese și abilități, tipuri extrem de diverse de activități, organizate de grupuri de inițiativă, organizații sau instituții. Ce ne aduce împreună, la fel ca la edițiile anterioare, este tricoul SNV.

Tricourile pe care vi le propunem pentru aceasta ediție SNV au o culoare vibrantă și vin cu un mesaj care arată tuturor că.. suntem în grafic. Mai exact, că suntem în graficul care arată creșterea voluntariatului!!

Sperăm să vă placă la fel de mult ca nouă și să îi mobilizeze la acțiune pe toți cei care vor ajunge să le poarte, dar și să îi inspire pe toți cei cu care voluntarii se întâlnesc!

 

Concept și realizare: Diana Bere

 

Prețul unui tricou este de 25 lei

*comanda minimă este de 4 tricouri

– – – – > Formular de comandă < – – – –

Specificații tehnice

-> Tricourile sunt Gildan SoftStyle, culoarea Antique Heliconia, personalizate cu mesajul SNV, ca în imagine. Personalizarea de pe față are mărimea unei pagini A4, iar pe spate, tricourile au sigla și denumirea SNV, de marimea A5.

-> Mărimile disponibile pentru tricouri sunt S (mici), M (medii), L (mari) și XL (extra), XXL (dublu extra). La mărimea M, tricoul are o lungime de cca 74 cm și o lățime de cca 51 cm în zona pieptului.

-> Prețul unui tricou este de 25 RON (pentru costurile de transport vă rugăm să vedeți informațiile de mai jos).

 

Comenzi & regulament

-> Pentru a comanda tricouri, vă rugăm să folosiți acest formular de comandă. Nu acceptăm comenzi telefonic sau prin e-mail.

-> Comanda minimă este de 4 tricouri.

-> Plata va fi făcută exclusiv prin ordin de plată (OP) în contul specificat pe factura emisă de Pro Vobis în urma comenzii. Factura o veți primi electronic la adresa de email specificată în formularul de comandă și în original, în colet. Termenul de eliberare a facturii de către Pro Vobis este de maxim 1-2 zile de la efectuarea comenzii.

-> Tricourile se pot comanda în limita stocului disponibil și după SNV.

-> Atenție, comanda este confirmată doar din momentul recepționării plății sau a dovezii plății! Vă rugăm să ne trimiteți dovada plății (pe e-mail) de îndată ce o efectuați. Vom onora comenzile în ordinea înscrierii lor în formular, la cele două date de livrare. 

-> Costurile de transport pentru coletele cu tricouri vor fi suportate de cumpărător. Coletele vor fi expediate cu plata transportului la destinatar. Expedierea coletelor se va realiza exclusiv prin firma Fan Courier, costul transportului fiind cuprins între 27 si 35 RON pentru coletele cu 4 până la 40 de tricouri. Doar pentru locațiile aflate în afara ariei normale de acoperire a curierului (vă rugăm să consultați lista destinațiilor pe www.fancourier.ro), oferim alternativa expedierii prin Poșta Română.

-> Modificarea comenzilor efectuate prin formular se poate face trimițând un email la programe[a rond]provobis.ro, în limita stocului disponibil.

-> Modelul imprimat nu poate fi personalizat la cerere.

-> Tricourile comandate  vor fi expediate pe 4 sau 11 mai, în funcție de data la care confirmați plata, la adresa de livrare specificată în formularul de comandă.

-> Vă rugăm să tratați cu maximă atenție completarea adresei de expediere și a datelor de contact în formularul de comandă. În cazul completării eronate sau a detaliilor incomplete, cumpărătorul va suporta atât cheltuielile de retur cât și cele de retrimitere a expediției, acest lucru generând de asemenea întârzieri în primirea comenzii, întârzieri pentru care nu ne asumăm răspunderea.

 

Înscrierile în SNV au început!

Mai multe detalii despre înscrierea în SNV găsiți aici. Tricourile sunt simbolul angajamentului de implicare și imaginea unitară a fiecărei ediții a SNV – un motiv de mândrie pentru fiecare voluntar care ajunge să le poarte. Așteptăm cu nerăbdare ideile voastre de activități pentru SNV 2023 și apoi pozele de la acțiunile voastre, cu voluntari activi purtând tricouri SNV – o imagine cu care ne-am obișnuit an de an și care demonstrează tuturor forța voluntariatului și varietatea celor care acceptă provocarea implicării! 

 

Tricourile edițiilor anterioare