Radu Tîrnăcop – Voluntar SNV


Ne-am dorit ca această ediție să fie o mare sărbătoare, să fie un eveniment unic pentru toți partenerii noștri, atât cei vechi cât și cei noi, să contribuim cât de mult putem la recunoașterea lor și a lucrurilor minunate pe care le fac, să se ducă vestea către întreaga comunitate SNV și dincolo de ea… și așa s-a născut SNV Talks!

Dar de la idee la faptă e cale lungă și dincolo de găsirea invitaților, telefoane și programări, provocarea noastră a fost să găsim cea mai potrivită gazdă. Am știut imediat cine ar fi cel mai potrivit pentru acest rol și ce mare noroc pe capul nostru când chiar a acceptat! Și iată ca SNV Talks a prins contur și a ieșit atât de dinamic, datorită lui Radu Tîrnăcop!

Zis și făcut, câteva zile la rând, dis de dimineață prezenți am fost pe Zoom să punem la cale ziua și să ne pregătim pentru invitați. După cum ați văzut deja, Radu și-a amenajat un studio unic. Adică dacă tot facem ediție aniversară, să fie mai cu dichis! Am revăzut cu ocazia asta o adevărată expoziție a tricourilor SNV din anii trecuți, și n-a fost puțin lucru, invitații au remarcat imediat: “Pe ăla îl avem, și pe ăla, și pe ăla galben…”, “Noi pe toate le avem!” :) 

În ton cu o reclama care circula cândva, putem și noi spune că, pe ploaie sau vânt, SNV Talks rezistă! Am schimbat “studioul de emisie” de 3 ori și, curajos din fire, Radu a găzduit o întâlnire și în aer liber. Ploaia nu s-a sinchisit de noi, fix atunci, dar Talk-ul a continuat fără întreruperi. Stoic, voluntarul nostru!

Radu a reușit să se întâlnească cu 14(!) organizații diferite într-un timp record și să ne ajute să-i cunoaștem pe toți mai bine, ca după o poveste între prieteni. Vă spunem din culise, au fost doar 4 zile de înregistrări. Dar ne-am simțit bine, ne-am și distrat și suntem foarte încântați de rezultat!

Vă invităm să vedeți și revedeți seria SNV Talks cu Radu Tîrnăcop pe pagina SNV, iar lui Radu noi îi mulțumim frumos pentru energia, buna dispoziție, răbdarea și entuziasmul aduse la această ediție SNV, făcându-ne aniversarea și mai specială, prin prezența lui inegalabilă!