S-a incheiat o saptamana MI-NU-NA-TA!


Nu e o chestiune de gust, chiar a fost o saptamana MI-NU-NA-TA, datorita tuturor si fiecaruia dintre voi!

Felicitari pentru pasiunea cu care v-ati implicat si culoarea pe care ati adus-o in comunitatile voastre, care reiese atat de frumos din imaginile pe care le-ati suprins la activitati. Sunteti cu adevarat molipsitori!

Am incercat sa suprindem pe blogul SNV diversitatea povestilor de implicare din SNV, culegand de la voi, cu ajutorul internilor nostri, o infima parte a celor peste 470 de activitati care au avut loc saptamana trecuta. Speram ca au inspirat cat mai multa lume sa prinda gustul voluntariatului! Stim bine ca implicarea voastra nu se rezuma la o saptamana pe an si ca, energizati dupa un SNV efervescent, proiecte cel putin la fel de frumoase continua, cu ajutorul voluntarilor, in toate colturile tarii. Sunt multe alte povesti care merita spuse despre proiectele voastre si voluntarii care sunt alaturi de voi si vom continua sa le impartasim pe pagina de Facebook. .

Multumim tuturor partenerilor SNV si tuturor voluntarilor care s-au implicat alaturi de ei si va asteptam alaturi de Pro Vobis si anul viitor, sa ne unim din nou vocile in a treia saptamana din luna mai (9-15 mai 2016)!

Daca vreti sa ne trimiteti in continuare poze, le preluam cu drag in albumul colectiv SNV. Raportarea este deschisa pana la sfarsitul lunii in contul vostru SNV de pe site si va contribui la Raportul national SNV, la care vom lucra in perioada urmatoare. Vor veni inspre voi si diplomele, dupa incheierea perioadei de raportare, in prima saptamana din luna iunie.

Revenim zilele acestea cu comunicatul de presa SNV post-eveniment… si, stim, v-am mai ramas datori cu ceva frumos – lansam in curand!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.