Portret de voluntar


Portret de voluntar este încă din 2007 o colecție de povești ale unor voluntari care pun mult suflet în ceea ce fac, povești culese de la organizații din întreaga țară. Din 2015 “Portretul” face parte din Săptămâna Națională a Voluntariatului și se poate accesa la adresa www.portretdevoluntar.provobis.ro.

În această formă ne propunem să răsplătim cei mai activi, cei mai loiali, cei mai valoroși voluntari pe care ii avem, punându-i în lumină și păstrând imaginea lor, alături de alții tot atât de dedicați.

Pentru ediția din 2019, vom publica detalii în curând!


Cum afla intreaga suflare care sunt acesti voluntari?

Numai cu ajutorul vostru! Va invitam pe fiecare sa le oferiti aceasta oportunitate celor pe care ii apreciati cel mai mult.

Cum va arata Portretul din acest an?

Vedeti aici portretul Andreei!

Cine realizeaza GIF-ul?

Andreea va fi “pictorul” editiei. Ea a devenit intern Pro Vobis pentru a sustine buna desfasurare a acestui SNV, dar va avea nevoie de putin ajutor:

Ce trebuie sa faca voluntarii?

  1.     Sa ne trimita pe adresa snv[arond]provobis.ro 10 fotografii cu ei.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca fotografiile?

  • imaginile trebuie sa cuprinda voluntarul de la brau in sus
  • camera (sau telefonul) trebuie sa prinda voluntarul din acelasi unghi, si aceeasi pozitie
  • expresiile fetei trebuie sa fie cat mai diferite – pentru un portret cat mai expresiv
  • pentru clarificari, luati exemplul Andreei.
  1.      Sa ne trimita in acelasi e-mail si 3-4-5 cuvinte sau expresii scurte, care sa exprime cele mai dragi si personale amintiri ale lor legate de voluntariat. Ele trebuie sa faca referire la cele mai originale momente petrecute in calitate de voluntari. Nu sunt necesare explicatii, dar avem rugamintea sa vina in acelasi e-mail toate impreuna.

Cand vom publica portretele?

De indata ce le avem. Dorinta noastra este sa va putem prezenta cat mai multi voluntari inca din timpul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, asa ca nu mai stati pe ganduri: transmite-ti-le ideea noastra si incurajati-i sa dea curs provocarii!

Unde vom publica portretele?

Ele vor aparea pe www.portretdevoluntar.provobis.ro si pe pagina SNVhttps://www.facebook.com/saptamanaSNV/