La mulți ani, SNV! – Urări din Olanda


Colegii noștri de la Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), care organizează săptămâna națională a voluntariatului în Olanda, ne-au transmis câteva gânduri pentru ediția noastră cu numărul 20.

Mai jos aveți și versiunea în limba română.

From the Netherlands, congratulations on the 20th National Volunteer Week. Unselfishly doing something for others, being there for each other, gives a society meaning and value. Both in times of crisis, like now with Covid-19, and in all other moments of life. Volunteer organisations are the driving force behind this. In the Netherlands, we celebrate a National Volunteer Year. The year gives wings to business cooperation and visual promotion material to all organisations on involving even more people as volunteers. Being a volunteer makes you a nicer and happier person. Good luck with that!  

Joost van Alkemade director  National Volunteer Center The Netherlands

Felicitări din Olanda, pentru ediția 20 a Săptămânii Naționale a Voluntariatului. Altruismul în acțiunile pentru ceilalți și sprijinul pe care ni-l oferim unul altuia conferă sens și valoare unei societăți. Atât pe timp de criză, ca acum, în perioada Covid-19, cât și în alte momente ale vieții. Organizațiile de voluntariat sunt forța din spatele acestora. În Olanda sărbătorim Anul Național al Voluntariatului. Acest an dă aripi cooperării cu domeniul privat și oferă materiale vizuale pentru toate organizațiile, pentru ca ele să implice și mai multe persoane în acțiuni de voluntariat. Voluntariatul te face mai bun și mai fericit. Mult noroc în toate!