Tricouri SNV 2019


Pentru ediția a 18-a, mesajul este „Fac bine, tu?”. Tricoul vine ca în fiecare an să ne ajute sa transmitem mesajul nostru mai departe și mai puternic și este o expresie a temei din acest an: voluntariat pentru dezvoltare.

Dacă sunteți interesați să achiziționați tricouri pentru voluntarii și coordonatorii implicați în SNV, ca în fiecare an, adunăm comenzi din toată țara pentru a obține astfel un preț mult mai avantajos de la furnizori, datorita numărului mare de tricouri. Tricourile pe care vi le propunem pentru aceasta ediție sunt un albastru verzui. Sau un verde albastrui?

Prețul unui tricou este de 17 lei

*comanda minimă este de 5 tricouri

Formular de comandă

 

Specificatii tehnice

-> Tricourile sunt din bumbac 100%, personalizate față-verso, ca în imagine. Pe față personalizarea are mărimea unei pagini A4 iar pe spate A5.

-> Mărimile disponibile pentru tricouri sunt S (mici), M (medii), L (mari) și XL (extra). La mărimea M, tricoul are o lungime de cca 70 cm și o lățime de cca 51 cm în zona pieptului.

-> Prețul unui tricou este de 17 RON (pentru costurile de transport vă rugăm să vedeți informațiile de mai jos).

Comenzi & regulament

-> Comenzile de tricouri SNV 2019 se realizează online folosind acest formular de comanda. Nu acceptăm comenzi telefonic sau prin e-mail.

-> Comanda minimă este de 5 tricouri.

-> Plata va fi făcută exclusiv prin ordin de plată (OP) în contul specificat pe factura emisă de Pro Vobis în urma comenzii. Factura o veți primi electronic la adresa de email specificată în formularul de comandă și în original, în colet. Termenul de eliberare a facturii de către Pro Vobis este de maxim 2-3 zile de la efectuarea comenzii.

-> Termenul limită pentru comenzile și plățile de tricouri este de 10 mai 2019. Atenție, comanda este confirmată doar din momentul recepționării banilor sau a dovezii plății! Vă rugăm să ne trimiteți dovada plății (pe e-mail) de îndată ce o efectuați. Datorită procesului de producție (tricourile sunt comandate en gros de la furnizori externi și personalizate, ceea ce necesită câteva săptămâni), nu se vor putea lua în considerare comenzi sau modificări de comenzi ulterioare acestei date.

-> Costurile de transport al coletelor cu tricouri vor fi suportate de cumpărător. Coletele vor fi expediate cu plata transportului la destinatar. Expedierea coletelor se va realiza exclusiv prin firma Fan Courier, costul transportului fiind cuprins între 15 si 18 RON pentru coletele cu 5 până la 20 de tricouri. Doar pentru locațiile aflate în afara ariei normale de acoperire a curierului (vă rugăm să consultați lista destinațiilor pe www.fancourier.ro), oferim alternativa expedierii prin Poșta Română.

-> Modificarea comenzilor efectuate prin formular se poate face trimițând un email la programe[a rond]provobis.ro.

-> Modelul imprimat nu poate fi personalizat la cerere.

-> Tricourile vor fi expediate în săptămâna 6 – 10 mai 2019, la adresa de livrare specificată în formularul de comandă. Vă rugăm să tratați cu maximă atenție completarea adresei de expediere și a datelor de contact în formularul de comandă. În cazul completării eronate sau a detaliilor incomplete, cumpărătorul va suporta atât cheltuielile de retur și de retrimitere a expediției, acest lucru generând de asemenea întârzieri în primirea comenzii, întârzieri pentru care nu ne asumăm răspunderea.

Înscrierile în SNV au început!

Detalii despre înscrierea în SNV aici. Asteptăm cu nerăbdare ideile de activități!