Lansam tricourile SNV 2018


SNV a ajuns la editia a XVII-a si va avea loc in perioada 14-20 mai 2018, cu mesajul „Voluntariatul te tine in priza!”

Daca sunteti interesati sa achizitionati tricouri pentru voluntarii si coordonatorii implicati in SNV, ca in fiecare an, aduna comenzi din toata tara pentru a obtine astfel un pret mult mai avantajos de la furnizori, datorita numarului mare de tricouri. Tricourile pe care vi le propunem pentru aceasta editie sunt portocalii – vesele ca o zi insorita de voluntariat!

Pretul unui tricou este de 15 lei

*comanda minima este de 5 tricouri

Formular de comanda

Specificatii tehnice

Compozitia tricourilor este de 35% bumbac si 65% poliester, aceasta combinatie conferindu-le o textura fina la atingere, dar si rezistenta in timp.

-> Tricourile sunt personalizate fata-verso, cu imprimeu rosu, conform . Marimea suprafetei imprimate atat pe fata, cat si pe spate, este aproximativ de dimensiunea unei coli A5.

-> Marimile disponibile pentru tricouri sunt S (mici), M (medii), L (mari) si XL (extra). La marimea M, tricoul are o lungime de cca 70 cm si respectiv o latime de cca 51 cm in zona pieptului.

-> Pretul unui tricou este de 15 RON (pentru costurile de transport va rugam sa vedeti informatiile de mai jos).

Comenzi & regulament

-> Comenzile de tricouri SNV 2018 se realizeaza online folosind acest formular de comanda. Nu acceptam comenzile realizate telefonic sau prin e-mail.

-> Comanda minima este de 5 tricouri.

-> Plata va fi facuta exclusiv prin ordin de plata (OP) in contul specificat pe factura emisa de Pro Vobis in urma comenzii. Factura o veti primi electronic la adresa de email specificata in formularul de comanda si in original, in colet. Termenul de eliberare a facturii de catre Pro Vobis este de maxim 1-2 zile de la efectuarea comenzii.

-> Termenul limita pentru comenzile si platile de tricouri este de 4 mai 2018. Atentie, comanda este considerata plasata doar din momentul receptionarii banilor sau a dovezii platii! Va rugam sa ne trimiteti dovada platii (pe e-mail) de indata ce o efectuati. Datorita procesului de productie (tricourile sunt comandate en gros de la furnizori externi si personalizate, ceea ce necesita cateva saptamani), nu se vor putea lua in considerare comenzi sau modificari de comenzi ulterioare acestei date.

-> Costurile de transport al coletelor cu tricouri vor fi suportate de cumparator. Coletele vor fi expediate cu plata transportului la destinatar. Expedierea coletelor se va realiza exclusiv prin firma Fan Courier, costul transportului fiind cuprins intre 15 si 18 RON pentru coletele cu 5 pana la 20 de tricouri. Doar pentru locatiile aflate in afara ariei normale de acoperire a curierului (va rugam sa consultati lista destinatiilor pe www.fancourier.ro), oferim alternativa expedierii prin Posta Romana.

-> Modificarea comenzilor efectuate prin formular se poate efectua trimitand un email la programe [a rond] provobis.ro. Nu este posibila schimbarea comenzii dupa efectuarea platii sau ulterior datei limita.

-> Modelul imprimat nu poate fi personalizat la cerere.

-> Tricourile vor fi expediate in saptamana 30 aprilie – 4 mai 2018, la adresa de livrare specificata in formularul de comanda. In functie de locatie si de programul de sarbatori, coletele vor ajunge la dvs. fie in aceeasi saptamana cu expedierea, fie in saptamana urmatoare (cea anterioara SNV). Va rugam sa tratati cu maxima atentie completarea adresei de expediere si a datelor de contact in formularul de comanda. In cazul completatii eronate sau a detaliilor incomplete, cumparatorul va suporta atat cheltuielile de retur si de retrimitere a expeditiei, acest lucru generand de asemenea intarzieri in primirea comenzii, intarzieri pentru care nu ne asumam raspunderea.

Inscrierile in SNV au inceput!

Puteti completa formularul de inscriere in SNV aici. Asteptam cu nerabdare ideile de activitati!