Ce culoare au tricourile din 2018?


Voluntarii sunt sufletul SNV iar culoarea si mesajul tricourilor purtate de ei transmit intregii comunitati cauza comuna in care credem cu totii – Voluntariatul. Editia 17 a SNV va propune TRICOURI PORTOCALII pentru a ne stimula tuturor, voluntari si coordonatori deopotriva, entuziasmul pentru fapte bune, determinarea si creativitatea cu care ducem la bun sfarsit toate actiunile frumoase de voluntariat.

Ne dorim ca in aceasta editie sa sarbatorim diversitatea voluntarilor, indiferent de varsta! Credem ca in echipele formate din voluntari tineri, adulti si varstnici deopotriva, se creeaza o energie speciala. Participand la activitati impreuna, voluntarii invata mai multe unii de la altii, impartasesc mai multe experiente si inspira noi idei de proiecte frumoase cu oameni generosi, acolo unde este nevoie de ei. Astfel, pe toti Voluntariatul ne tine in priza!

Comode si rezistente in timp

Tricourile purtate de echipele de voluntari si coordonatorii din organizatii sunt unul din simbolurile cu traditie ale Saptamanii Nationale a Voluntariatului! Aceasta pata de culoare ne uneste dincolo de distanta, varsta, marime sau personalitate in explozia de activitati de voluntariat care are loc in SNV.

Daca vreti sa stiti cateva detalii tehnice despre tricouri, e bine sa aflati ca au o compozitie 35% bumbac si 65% poliester si vom avea disponibile marimile S, M, L, XL.

Tricourile sunt personalizate fata-verso, cu imprimeu rosu.
– pe partea din fata – sloganul SNV 2018 – ‘Voluntariatul te tine in priza!‘
– pe partea din spate – sigla SNV.

Cand se pot comanda tricourile SNV?

Comenzile se pot trimite dupa inscrierea activitatilor in calendarul SNV, in intervalul 16 aprilie – 4 mai, 2018. Vom anunta startul perioadei de trimitere a comenzilor pe pagina de Facebook si pe pagina de eveniment.

Cand se deschid inscrierile pentru calendarul SNV?

Inscrierile incep in data de 16 aprilie. Urmariti-ne si pe Facebook unde vom posta constant anunturi!