Prinde gustul: inscrieri deschise! 6


Mai atractiv, mai dinamic, mai aproape! Luna mai te asteapta sa te alaturi voluntarilor si organizatiilor care cred in puterea voluntariatului si vor sa ii ajute si pe altii sa prinda gustul acestei experiente minunate. Tocmai de aceea, ti-a pregatit un calendar care abia asteapta sa faca cunostinta cu actiunea de voluntariat pe care o planuiesti pentru perioada 11-17 mai, adica Saptamana Nationala a Voluntariatului. Si nici nu te asteapta oricum, ci in casa noua si in straie nou-noute. Foarte pe scurt, Pro Vobis te asteapta la noua adresa SNV – www.saptamanavoluntariatului.ro – sa descoperi chiar tu cum te poti implica intr-o editie spectaculos de apetisanta a Saptamanii Nationale a Voluntariatului.

Dupa multi ani si editii in care ne-a fost alaturi si ne-a unit eforturile din fiecare primavara, sigla Saptamanii Nationale a Voluntariatului

 ia o binemeritata pauza…si se transforma intr-o sigla mai simpatica, mai vizibila si care reflecta mai bine spiritul SNV

 .

Si pentru ca ne dorim un SNV mai prietenos si mai dinamic, ti-am pregatit la pachet un site nou-nout, pe o adresa mai usor de retinut si de dat mai departe, pe care speram ca vei gasi mai usor informatiile, povestile si inspiratia de care ai nevoie. Avem doua sectiuni foarte importante in meniul de sus:

 • CONTUL MEU – pentru parteneri vechi si noi, cu un sistem imbunatatit de inscrieri
 • CALENDARUL ACTIVITATILOR – pentru toti cei care doresc sa prinda gustul voluntariatului.

dar si

 • DESPRE SNV – tot ce trebuie sa stii despre SNV in general si editia din acest an in special
 • BLOG/STIRI – sectiunea unde gasesti anunturile noastre, dar in curand si povestile culese din SNV
 • BANCA DE IDEI – locul unde partenerii noi gasesc putina inspiratie pentru activitatile lor, daca nu au deja un plan bine conturat
 • PARTENERI LOCALI – lista partenerilor locali SNV 2015, cu sigle
 • CONTACT – cum dati de noi, Pro Vobis, coordonatorii evenimentului.

Si pentru ca inscrierile sunt de acum deschise, nu va ramane tuturor decat sa faceti cei 10 pasi necesari pentru a deveni partenerii SNV 2015 si a umple calendarul cu activitati frumoase de celebrare a voluntariatului, care sa ajute oameni tot mai multi si mai diversi din comunitatile noastre sa incerce si sa deprinda gustul voluntariatului. Inscrierile pentru parteneri si activitati sunt deschise pana in data de 4 mai, inclusiv. Va asteptam alaturi de SNV!

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 gânduri despre “Prinde gustul: inscrieri deschise!

  • snvadmin Autor articol

   Pana duminica, 3 mai. Sistemul de inscrieri se inchide dupa aceasta data, pentru a ne perimite sa centralizam toate datele. Va asteptam! :)

 • Epurescu Liliana

  Buna,sunt voluntar Petrom,dar doresc sa ma inscriu si la voi, ce pasi trebuie sa urmez pentru inscriere? Ce actiuni de voluntariat vom face si unde? Astept raspuns!

  • snvadmin Autor articol

   Buna, te rugam sa urmaresti sectiunea Calendar, unde partenerii nostri din tara adauga activitatile pe care le planifica, iar apoi ei pot fi contactati direct de catre voluntari doritori. Multumim pentru interes. :)

  • snvadmin Autor articol

   Buna Camelia, activitatile vor fi afisate la sectiunea Calendar, care va fi actualizata continuu. Acum am lansat apelul pentru ca organizatiile si institutiile din tara sa isi inscrie activitati in Calendar. Te asteptam inapoi pe site in cateva saptamani si cu siguranta vei avea de unde alege. :)